fbpx
MARATONUL DE EDUCATIE ANTREPRENORIALA

MARATONUL DE EDUCATIE ANTREPRENORIALA

Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin - CONAF, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Galați și cu sprijinul Universității Danubius, organizează, pe 12 mai, începând cu ora 12:00, evenimentul „MARATONUL DE EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ”, concurs de planuri de afaceri dedicat liceenilor gălățeni.

„Maratonul de educație antreprenorială″ a debutat în Galați, în baza „Pactului pentru Educație Antreprenorială” semnat de către CONAF cu Ministerul Educației și a Protocolului de colaborare semnat de către CONAF Sucursala Galați cu Inspectoratul Școlar Județean Galați, în luna martie 2023 prin desfășurarea de către antreprenori locali, membri ai CONAF Galați, a unor ore de educație antreprenorială.

Evenimentul care închide „Maratonul” local, organizat în Aula Magna a Universității Danubius, își propune să aducă împreună oameni de afaceri, antreprenori de succes care derulează business-uri importante în spațiul românesc și elevi de liceu care au pregătit planuri de afaceri.

Echipele de liceeni, coordonate de către profesori, își vor susține planurile de afaceri în fața juriului prezidat de doamna Cristina Chiriac, Președinte CONAF și ambasador VET, un lider cu notorietate pentru demersurile sale privind egalitatea de gen și egalitatea de șanse, incluziune și educație vocațională, urmând ca cele mai convingătoare proiecte să fie premiate și să participe ulterior la faza națională a concursului. Toate echipele participante vor fi beneficiare ale unor vouchere care vor contribui la dezvoltarea lor personală și profesională ulterioară.


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.