fbpx
EVENIMENTE PENTRU STUDENȚI ORGANIZATE DE CCOC

EVENIMENTE PENTRU STUDENȚI ORGANIZATE DE CCOC

Echipa Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră, Universitatea Danubius a adus ieri în prim-plan studenților, în cadrul celei de-a II-a ediții a Maratonului Profesiilor, „o companie de top”, care a creat o viziune clară asupra carierei de asigurator, ASIROM VIG S.A.

Unul dintre speakerii principali ai evenimentului a fost Lect. univ. dr. Luminița Filip Crăciun, Director DiSEDD și profesor în cadrul Facultății de Științe Economice și Administrarea Afacerilor.

De asemenea, au fost prezenți și Conf. univ. dr. Andy Pușcă, Președintele Consiliului de Administrație UDG, alături de profesori universitari.

În urma workshop-ului, studenții au aflat noutăți de la profesioniștii în domeniu despre modul în care au reușit să se automotiveze pentru atingerea performanței, istoricul companiei, mediul în care poți crește profesional, provocările care duc la evoluția profesională și dezvoltarea în carieră, studiile necesare accesului în profesie, dar și beneficiile obținute în urma unui parteneriat cu Asirom.

Mulțumim Asirom pentru experiențele împărtășite și studenților pentru interesul acordat!

Maratonul profesiilor continuă!

 

Fotografiile pot fi vizualizate accesând link-ul următor:

https://drive.google.com/drive/folders/1pgpkix5xlJmkvfOjPvqYMiQKlC-UczlA?usp=sharing


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.