fbpx
EMPOWERING WOMEN, eveniment dedicat elevilor galateni

EMPOWERING WOMEN, eveniment dedicat elevilor galateni

Elevii din Clubul Leo Danubius si Asociatia GirlUp, impreuna cu Departamentul Servicii Studenti din cadrul Universitatii Danubius au organizat prima editie a Conferinței Empowering Women, avand ca tema ,,Abuzul si modul in care femeile se confrunta cu el,,. Evenimentul s-a desfasurat in Aula Magna a Universitatii Danubius, vineri, 31 martie, si a fost transmis live pe retelele de socializare.

Invitatii speciali care au vorbit despre aceasta tematica au fost: Lector univ. dr. Neaga Susanu, cadru didactic la specializarea Psihologie, Facultatea de Stiinte Comportamentale si Aplicate, Asist. univ. dr. Mariana Robea, Facultatea de Drept si Director executiv la Fundatia ,,Familia,,, Asist. univ. drd. Giurgea Lenuta, Facultatea de Drept si Executor Judecatoresc si Avocat Laurentiu Onosa, absolvent al Universitatii Danubius.

Elevii prezenti la eveniment au aflat despre abuz atat din perspectiva psihologica, dar si din cea juridica, iar despre cazuri concrete care au avut de infruntat brutalitatea abuzului a vorbit directorul executiv al Fundatiei Familia.
Organizatorii si-au propus sa continue aceasta serie si urmatorul eveniment ar putea fi realizat in luna iunie, avand o tematica asemanatoare.

 


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.