fbpx
Economiştii care vor face un program de master pe fintech ar putea avea salarii ca IT-iştii.

Economiştii care vor face un program de master pe fintech ar putea avea salarii ca IT-iştii.

„Se ştie că cei care stăpânesc tehnologiile inovative au printre cele mai mari salarii, pentru că pot genera noi modele de business, vor genera bani pentru companiilor lor şi pentru ei înşişi.”, a spus domnul Lect. univ. dr. Călin Mihai Rangu, decanul Facultății de Științe Economice și Administrarea Afacerilor.

Începând din anul universitar 2022-2023 programul de master FinTech va fi inclus în oferta educațională a Universității Danubius.

Programul se adresează absolvenților de economie și specialișitilor tehnici. Oportunitățile celor care se vor înrola in acest program de masterat sunt corelate cu parteneriatele pe care universitatea le are cu asociații precum Patronatul Român al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare (PRBAR) și Uniunea Națională a Societăților de Intermediere și Consultanță în Asigurări din România (UNSICAR) . Studiul de necesitate a fost realizat pe baza unui chestionar de investigare a necesităţilor de educaţie din mediul de business şi a discuţiilor care au avut loc inclusiv în cadrul InsureTech Hub România, organizat de ASF, unde Universitatea Danubius este partener.

Coordonatorul acestui master Conf. univ. dr. Florian Nuță, spune că: ”Programul va include accesul studenților la materialele de studiu, la platforma e-learning și sistemul de interacțiune digitală cu profesorul sau tutorele de practică, la resursele de informare și documentare științifică precum și la o serie de componente educaționale de tip one-time event.”

Programul de master este acreditat și recunoscut de ARACIS și va fi inclus în oferta educațională a Universității Danubius începând cu sesiunea de admitere din iulie 2022, cursurile urmând să înceapă de la 1 octombrie 2022.

 

Link articol integral: https://www.zf.ro/banci-si-asigurari/calin-rangu-economistii-care-vor-face-un-program-de-master-pe-20494615

 

Lepădatu Mioara

PR Specialist


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.