fbpx
Cursuri de Italiana, Germana sau Engleza la Universitatea Internationala Danubius

Cursuri de Italiana, Germana sau Engleza la Universitatea Internationala Danubius

Universitatea Internațională Danubius organizează prin Centrul de Formare Continuă și Informare Tehnologică, cursuri de limbi străine. Puteți opta pentru cursurile de nivel începător, de limba engleză, italiană sau germană.

Cursurile de limbi străine pentru începători acoperă limbajul de zi cu zi regăsit în diverse situații din viața reală: în familie, cu prietenii, la cină, la cumpărături, pe aeroport, pe stradă, în corespondența sau la telefon, etc.

Fiecare curs vă ajută la dezvoltarea celor patru abilități esențiale: ascultare, citire, vorbire și scriere prin diverse activități interactive axate pe folosirea unor structuri gramaticale date, vocabular specific și exersarea pronunției.

În paralel cu asimilarea de noi expresii și vocabular specific, focusul este utilizarea acestora contextualizat și înțelegerea structurilor gramaticale prin suficientă repetiție.

 

Ce veți deprinde în urma parcurgerii cursului:

  • Noțiuni de gramatică elementară a limbii alese
  • Reguli de dicție și pronunție
  • Cunoașterea și interpretarea celor mai comune fraze și expresii din limba aleasă
  • Capacitatea de a exprima și de a înțelege formulele de salut
  • Capacitatea de a citi texte scurte și de a le înțelege, capacitatea de a exprima idei, cunoașterea limbii germane la nivel conversațional

 

Documente necesare înscrierii:

  • Copie carte de identitate;
  • Copie certificat de naștere;
  • Copie după certificat de căsătorie (acolo unde e cazul);
  • Copie după cea mai recentă diplomă de studii;
  • Formular de înscriere în care specificați cursul ales.

 

Perioada transmitere documente necesare înscrierii: 29.05.2024 – 07.06.2024

Înscrierea se face în baza formularului de înscriere completat cu majuscule, semnat, scanat și transmis prin e-mail în atenția d-lui Sorin Midoi, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Taxă curs: 700 lei, se va plăti integral in perioada: 10.06.2024- 14.06.2024

Perioada derulare curs: 17.06.2024 – 25.07.2024, vor avea loc câte doua întâlniri pe săptămână, cu o durată de 2 ore, după-amiază, în format online sau fizic în funcție de disponibilitatea grupei de participanți.

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm frumos să transmiteți un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

FORMULAR DE ÎNSCRIERE


Știri recente

© 2024 Danubius International University. All Rights Reserved.