fbpx
CURS ONLINE DE MANAGER SECURITATEA INFORMAȚIEI

CURS ONLINE DE MANAGER SECURITATEA INFORMAȚIEI

Universitatea Danubius din Galați prin Centrul de Formare Continuă împreună cu Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI Bucureşti organizează cursul autorizat ANC, de specializare MANAGER SECURITATEA INFORMAȚIEI.

Cursul se va desfășura online, iar durata acestuia va fi de 180 de ore, din care 60 de ore pregătire teoretică și 120 de ore activitate practică. La sfârșitul cursului se va susține un examen scris și se va prezenta un proiect.

Care sunt competențele dobândite?

Absolvenții cursului vor obține competențele necesare efectuării analizei de sistem necesară stabilirii strategiei de securitate a organizației, în concordanță cu scopul și obiectivele activității acesteia, pentru implementarea unui sistem de management al securității informației adecvat.

Condiții minime de participare:

Studii superioare tehnice

Abilități specifice:

Minim 2 ani de experiență în muncă, competențe și deprinderi în domeniul tehnologiei informației și comunicații sau competențe dobândite în cadrul educației formale în domeniul TIC și administrației și servicii publice 

Documente necesare pentru înscriere:

  • Formular de înscriere;
  • Diplomă de licență sau adeverință de absolvire a unei facultăți cu profil tehnic (original și copie);
  • Adeverință din care să rezulte o vechime în muncă de minim 2 ani;
  • Aviz medical: APT MEDICAL;
  • Actul de identitate (original și copie);
  • Certificat de căsătorie (original și copie), dacă este cazul;
  • Declarație privind deținerea mijloacelor tehnologice pentru participarea la cursul online;
  • Dovada achitării taxei de participare.

După absolvirea cursului se eliberează un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Ministerul Educației și Cercetării și Autoritatea Națională pentru Calificări, însoțit de suplimentul descriptiv.

Taxa de participare este de 1600 lei, se plătește în lei, integral sau în 2 rate egale, prima rată înainte de începerea cursului, în contul RO22BRDE445SV12240144450, deschis la BRD sucursala TRIUMF.

Ești pregătit să începi chiar de acum?

Pentru înscriere puteți accesa: https://forms.gle/4E8kSeqsWXpf7C3UA până la data de 03.02.2022.

 

Informații suplimentare:

Telefon: 0372361175,

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.