fbpx
CURS DE SOCIAL MEDIA ACCOUNT MANAGER

CURS DE SOCIAL MEDIA ACCOUNT MANAGER

Îți dorești să lucrezi în social media sau să îți îmbunătășești cunoștințele privind dezvoltarea de strategii, crearea de conținut pe social media, construirea de website sau reclame plătite?

Universitatea Danubius din Galați organizează în perioada 28.03.2023 - 05.04.2023, cursul de Social Media Account Manager.

Cursul se derulează începând cu ora 17.00, în module de câte 2 ore în format fizic la sediul Universității Danubius din Galați. Pe parcursul a 10 ore de curs se vor oferi informații despre planificarea comunicării online, strategii de optimizare web, realizarea de campanii publicitare, precum și instrumente de monitorizare a lor. În cadrul cursului vor fi discutate aspecte esențiale pentru crearea și creșterea conținutului online pe platforme precum Facebook, Instagram, TikTok. Cursul va conține si o parte practică.

Cursanții vor avea posibilitatea de afla aceste informatii de la Gabriel Ursan, recunoscut in mediul online pentru activitatea sa de blogging si nu numai. Mai multe informatii despre formator sunt disponibile aici https://www.gabrielursan.ro/despre-gabriel-ursan/ .

Pentru a te înscrie la curs completează formularul disponibil https://forms.gle/og9Rga5sDJp7PKHc6  și achită taxa în valoare de 250 lei, până pe 22 martie, prin virament bancar în contul Universității Danubius Galați, deschis la ING Bank, sucursala Galați – RO87INGB0010000041708911.

Pe ordinul de plată vor fi menționate denumirea cursului, numele și prenumele participantului.

Copia ordinului de plată se va transmite după efectuarea plății, înainte de data începerii cursului la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.