fbpx

Danubius News

Conferința națională cu participare internațională „Repere teoretice și bune practici în psihologie”  Ediția aII-a

Conferința națională cu participare internațională „Repere teoretice și bune practici în psihologie” Ediția aII-a

1-5 iunie 2022
 
"Prosalvita", program de prevenire şi asistenţă psihologică şi socială a adictiilor si Institutul pentru Cercetarea Tulburarilor din Spectrul Autist, in colaborare cu Universitatea Danubius din Galati vă invită la cea de a doua editie a Conferinței naționale cu participare internațională "Repere teoretice și bune practici în psihologie" - RTPP 2022!
Vom reuni specialiști din ramurile psihologiei și psihoterapiei, atât din țară cât și de peste hotare, pentru a pune bazele unei rețele de profesioniști, care, sub egida interdisciplinarității, sa promoveze bunele practici și rigoarea științifică în domeniile diverse ale psihologiei.
Într-un cadru modern și interactiv, aducem laolaltă speakeri cu abordări atât ale fundamentelor și bazelor psihologiei, acces la ultimele studii, cât și noi tendințe și viziuni în domeniu.
Ne bucurăm de suportul academic și implicarea Universității ”Danubius” din Galați, un actor educațional important în comunitatea gălățeană, promotor și precursor al multor proiecte cu impact social și aport valoric în comunitate. Deschiderea, implicarea și grija pentru creșterea comunității locale ale profesioniștilor de la Universitatea ”Danubius” din Galați ne-a impresionat, și pentru acestea, le mulțumim!
Conferința ”Repere teoretice și bune practici în psihologie - 2022” este un eveniment pentru comunitatea profesioniștilor în psihologie la care vă așteptăm cu drag!
Participarea integrala la conferinta va aduce 40 de credite fiecarui participant membru CPR. Conferinta este in curs de acreditare CPR.
Taxa de participare este de 350 de lei si poate fi achitata prin virament.
Costul este 350 lei pentru psihologi, 200 lei pentru profesori in invatamantul preuniversitar.
Cei ce vor solicita diploma cu credite CPR vor achita taxa de 350 lei chiar daca detin si titulatura de profesor.
 
Ultima zi de inregistrare: 20 mai 2022
Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc pe data de 1 iunie, in Aula Magna a Universitatii Danubius (Bd. Galati, nr. 3) cu incepere de la ora 10.00!
Detalii despre program si achitarea taxei

Știri recente

© 2022 Danubius University. All Rights Reserved.