fbpx
Conferința națională cu participare internațională „Repere teoretice și bune practici în psihologie”  Ediția aII-a

Conferința națională cu participare internațională „Repere teoretice și bune practici în psihologie” Ediția aII-a

In perioada 1-5 iunie 2022, Prosalvita - Centru tratare dependente, program de prevenire şi asistenţă psihologică şi socială a adictiilor si Institutul Pentru Cercetarea Tulburarilor Din Spectrul Autist in colaborare cu #Universitatea Danubius, vă invită la cea de a doua editie a Conferinței naționale cu participare internațională "Repere teoretice și bune practici în psihologie" - RTPP 2022!
 
Organizatorii, Drd. Psih. Florian Miu, cadru didactic la Universitatea Danubius si Psih. Alina Galatanu, Presedinte al Institutului pentru Cercetarile din Spectrul Autist, si-au propus sa reuneasca specialiști din ramurile psihologiei și psihoterapiei, atât din țară cât și de peste hotare, pentru a pune bazele unei rețele de profesioniști, care, sub egida interdisciplinarității, sa promoveze bunele practici și rigoarea științifică în domeniile diverse ale psihologiei. Lucrarile acestui eveniment stiintific se vor desfasura in sistem hibrid, pe platforma ZOOM, si fiecare participant va primi linkul de conectare pana la data de 1 iunie.
 
Conferința ”Repere teoretice și bune practici în psihologie - 2022” este un eveniment pentru comunitatea profesioniștilor în psihologie, la care sunt invitati sa se inscrie si profesorii din invatamantul preuniversitar! Detalii despre acest panel se pot obtine la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
Participarea integrala la conferinta va aduce 40 de credite fiecarui participant membru CPR. Conferinta este in curs de acreditare CPR.
 
Taxa de participare este de 350 de lei si poate fi achitata prin virament.
Costul este 350 lei pentru psihologi, 200 lei pentru profesori in invatamantul preuniversitar.
Cei ce vor solicita diploma cu credite CPR vor achita taxa de 350 lei chiar daca detin si titulatura de profesor.
Ultima zi de inregistrare: 20 mai 2022
 
Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc pe data de 1 iunie, in Aula Magna a Universitatii Danubius (Bd. Galati, nr. 3) cu incepere de la ora 10.00!
Detalii despre program si achitarea taxei

Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.