fbpx
Biblioteca Danubius a devenit BIBLIOTECA UNIVERSITARA BENONE PUȘCĂ, in memoria Fondatorului Universitatii Danubius

Biblioteca Danubius a devenit BIBLIOTECA UNIVERSITARA BENONE PUȘCĂ, in memoria Fondatorului Universitatii Danubius

Evenimentul s-a desfasurat in cadrul Aniversarii Zilei Universitatii Danubius, 15 februarie, si a adus laolalta, in incinta Bibliotecii, oameni de cultura, profesori, studenti si reprezentanti ai autoritatilor locale.
Noua denumire, Biblioteca Universitara Benone Pușcă, reprezinta primul dintr-o serie de proiecte care vor fi desfasurate in cadrul Universitatii Danubius si Fundatiei Universitare Benone Pusca, pentru a omagia mostenirea culturala, dar si patrimoniala, a fondatorului.

Initiatorul acestui demers, Prof. univ. dr. habil. Florian Nuta, Prorector pentru cercetarea stiintifica si inovare, si-a propus sa realizeze mai multe activitati si proiecte culturale care sa se concentreze pe promovarea personalitatii culturale a profesorului Benone Pusca.

Presedintele Universitatii Danubius, Conf. univ. dr. Andy Pusca, si-a declarat sprijinul neconditionat pentru reusita acestor initiative care se vor realiza pentru a pastra vie memoria Fondatorului UDG, Prof. univ. dr. Benone Pusca, si a adresat invitatia catre toti membrii comunitatii Danubius de a implementa cat mai multe proiecte de acest gen, Fundatia Universitara Benone Pusca fiind organizatia care se va ocupa de gestionarea acestora.

 


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.