fbpx
 Asigurările de Sănătate Private – Mecanisme de funcționare și reglementare fiscală

Asigurările de Sănătate Private – Mecanisme de funcționare și reglementare fiscală

În data de 22.02.2022, ora 14.00, ASIROM VIG SA în colaborare cu Universitatea Danubius organizează evenimentul online: „Asigurările de Sănătate Private – Mecanisme de funcționare și reglementare fiscală”

Invitat și speaker principal: Bogdan Zamfirescu, membru Directorat - ASIROM VIG SA.

Speakeri din cadrul Universității Danubius: Drd. Carmen Ion, Elena Giurgea, executor judecătoresc, Asist. Univ. Varvara Licuța Coman.

 

Piața țintă:

Persoanele fizice – Asigurarea de Sănătate individuală

Persoane juridice – Asigurarea  de Sănătate de grup dedicată angajaților

 

În general, nu ne gândim că, activitățile noastre de zi cu zi pot fi întrerupte brusc de o problemă de sănătate care ne poate zdruncina viața și în funcție de gravitatea problemei apărute, intervine și impactul asupra bugetului familiei , datorită chletuielilor neașteptate.

Nevoia există şi, de cele mai multe ori, necesitatea stă la baza inovaţiei produselor şi serviciilor iar modul în care se resimt tendinţele socio-demografice în România în contextul actual , pentru că acestea sunt primele la care ne uităm când vine vorba de asigurări de sănătate, se conturează noi categorii de nevoi pentru viitor.

Asigurările private de sănătate reprezintă soluția optimă pentru a crește accesul asiguraților la anumite categorii de servicii medicale, dispuși să plătească suplimentar față de contribuția obligatorie la asigurări sociale de sănătate.

Pentru participanții din mediul de business, link-ul de participare va fi transmis de către coordonatorul IMM-urilor din oras și  va fi distribuit către aceștia.

 

 

Mioara Lepădatu

PR Specialist


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.