fbpx
ARC PESTE TIMP - 9 MAI - ZI CU TRIPLĂ SEMNIFICAȚIE LA ROMÂNI

ARC PESTE TIMP - 9 MAI - ZI CU TRIPLĂ SEMNIFICAȚIE LA ROMÂNI

Centrul de Studii și Cercetări Danubiene în colaborare cu Centrul de Cercetări privind Dinamica Socio-Economică în Dezvoltarea Durabilă și Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale vă invită la simpozionul "ARC PESTE TIMP - 9 MAI - ZI CU TRIPLĂ SEMNIFICAȚIE LA ROMÂNI", care va avea loc în data de 9 mai 2024, începând cu ora 12:00.

Acest eveniment își propune să exploreze impactul acestor evenimente asupra societății românești și europene, analizând aspecte politice, sociale, economice și culturale și să celebreze importanța zilei de 9 mai în cultura și istoria românească, marcând o triplă semnificație: Independenţa României, a sfârșitul celui de-al doilea război mondial – Ziua Victoriei şi Ziua Europei.

Simpozionul este deschis tuturor celor interesați, inclusiv studenților, masteranzilor și cadrelor didactice. Va fi o oportunitate excelentă de a învăța, de a dezbate și de a întâlni colegi pasionați de studiul istoriei și culturii.

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați discuțiilor noastre!

Pentru a vă conecta la eveniment, accesați link-ul următor: https://meetings.univ-danubius.ro/rooms/cis-lgy-gcl-f7f/join


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.