fbpx
„O FEMEIE FENOMENALĂ ESTE O FEMEIE AUTENTICĂ”,  AVOCAT LĂCRĂMIOARA STAVIRE

„O FEMEIE FENOMENALĂ ESTE O FEMEIE AUTENTICĂ”, AVOCAT LĂCRĂMIOARA STAVIRE

Seria cu și despre femei fenomenale continuă!

 

Pe data 4 mai, începând cu ora 15:00, Phenomenal Women Club se va îmbogăți cu o nouă membră, o femeie extraordinară, un avocat de renume, care va împărtăși publicului din Aula Magna povestea sa de succes, Lăcrămioara Stavire.

Lăcrămioara Stavire este avocat al Baroului Galați și face parte din istoria Universității, fiind în prima promoție de absolvenți ai Facultății de Drept. Ea are, de asemenea, un rol foarte important acela de președinte al Asociației ALUMNI al Universității Danubius, la înființarea căruia a luat parte cu silință. Se implică activ în organizarea de evenimente profesionale si culturale, alături de foștii săi colegi de generație, cu care a păstrat legături de prietenie. În fiecare an, de ziua Universității Danubius, la 15 februarie, Lăcrămioara urcă pe scena din Aula Magna, cu emoție și entuziasm, să le povestească tinerilor studenți, amintiri din a doua sa familie, amintiri care i-au schimbat viața. Parcursul ei în domeniul juridic îl datorează unui om care i-a oferit cunoaștere, fiind un model de urmat, profesorul și magistratul Benone Pușcă, fondatorul Universității Danubius.

Pentru Lăcrămioara Stavire Universitatea „Danubius” este ,,instituția în care educația se îmbină cu atmosfera culturală și cu dorința de a crea generații complexe, o familie din care sunt mândră să fac parte și care a contribuit la dezvoltarea mea profesională și la crearea unor prietenii speciale menite sa ne înfrumusețeze viața. Mai mult decât un mediu academic, Universitatea „Danubius” își încurajează și motivează studenții, oferindu-le oportunități multiple de construire a unei cariere. Admirația și respectul meu se îndreaptă spre cei ce, cu seriozitate, implicare, curaj și dedicare, au adus Universitatea „Danubius” la nivel internațional!,,

Seria Phenomenal Women are scopul de a valida, conecta și de a inspira femeile și tinerele fete, prin sprijinirea lor atât personală cât și profesională, prin întărirea dorinței de a se autodepăși, de a înfrunta orice obstacol, și de a evolua.

Evenimentele din seria Phenomenal Women sunt organizate în colaborare cu Agenția Națională de Presă AGERPRES, partener media oficial.

Evenimentul se va desfășura în Aula Magna a Universității Danubius și va fi transmis live pe pagina https://www.facebook.com/DanubiusUniversity.

 

Mioara Lepădatu

PR Specialist


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.