fbpx
EXAMENELE DIN SESIUNILE IUNIE ȘI SEPTEMBRIE 2020 SE SUSȚIN PE PLATFORMA  DANUBIUS ONLINE

EXAMENELE DIN SESIUNILE IUNIE ȘI SEPTEMBRIE 2020 SE SUSȚIN PE PLATFORMA DANUBIUS ONLINE

Dragi studenți,

 

Examenele din sesiunile iunie și septembrie 2020 se vor susține pe Platforma Danubius Online, conform programării examenelor afișată pe site-ul Universității.

Pentru buna desfășurare a sesiunii de examene, vă rugăm să aveți în vedere îndeplinirea următoarelor condiții pentru a putea susține examenele în condiții optime:

 

1. Participați la întâlnirile cu titularii de disciplină organizate anterior datei examenului, pe Platforma Danubius Online - site-ul disciplinei – MEETINGS – PREGATIRE EXAMEN!

2. Parcurgeți testele de autoevaluare postate la fiecare disciplină la secțiunea TESTE!

3. Asigurați-vă, până la data susținerii examenului, că dispuneți de calculator, conexiune Internet, camera video (în ipoteza solicitării identificării), microfon!

4. Asigurati-vă, până la data examenului, că veți avea acces pe site-ul disciplinei și la examen (să nu existe restanțe la taxa de școlarizare)!

5. Orice defecțiune tehnică pe care o întâlniți în ziua examenului, o puteți remedia, dacă este cazul, prin suportul oferit de către Departamentul IT al Universității ”Danubius”, astfel: solicitări scrise către Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; solicitări verbale la 0372361160 și 0372361222!

6. Odată conectați la site-ul disciplinei la care se sustine examenul, asigurați-vă că tehnica vă permite să suțineți examenul în cele mai bune condiții!

7. Timpul efectiv de susținere a examenului este de 30 min. (în situații de excepție timpul poate fi de 45 min.)!

8. Puteți susține examenul o singură dată, în perioada 12.00- 20.00 din ziua stabilită pentru examen!

9. Încercați să vă conectați la site-ul disciplinei la care susțineți examenul și să susțineți efectiv examenul, în intervalul orar 12.00- 16.00, în cazul în care nu sunteți salariați sau programul de muncă vă permite aceasta! Dacă sunteți salariați, încercați să susțineți examenul în intrevalul orar 16.00 – 20.00.

 

Detalii cu privire la susținerea examenelor online, găsiți în următoarele Regulamente și Proceduri operaționale:

 

Succes!

Purtător de cuvânt- Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

 


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.