Noutati

PARTENERIAT ÎNCHEIAT ÎNTRE FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE FOTBAL ȘI UNIVERSITATEA ”DANUBIUS” DIN GALAȚI

foto 1MANAGEMENT SPORTIV, PRIORITATE PENTRU MEDIUL UNIVERSITAR

Astăzi, 14. 09. 2018, Universitatea ”Danubius” din Galați a fost gazda unui eveniment necesar și inedit atât pentru mediul academic gălățean cât și pentru Federația Română de Fotbal (FRF): semnarea unui protocol de colaborare între cele două instituții, protocol pentru promovarea unei educații sportive de calitate.

În prezența unui public numeros, format din profesori, studenți și absolvenți ai instituției de învățământ superior care sunt sau au fost sportivi de performanță, zeci de reprezentanți ai instituțiilor publice și private, ai administrației publice locale și centrale dar și reprezentanți ai sportului din patru județe: Galați, Brăila, Călărași, Vrancea și Tulcea, liderii celor două instituții partenere, domnul rector Conf. univ. dr. Andy Corneliu PUȘCĂ și domnul Președinte al  FRF, Răzvan BURLEANU au prezentat premisele acestui important parteneriat dintre mediul academic și domeniul sportiv.

foto sala 1

Domnul Președinte domnul Răzvan BURLEANU a conturat necesitatea profesionalizării fotbalului românesc, accentuând importanța unui management fotbalistic de calitate, nevoia de profesioniști în acest domeniu. ”Fotbalul presupune inteligență care include atât eficiența sportivă cât și inteligența de management”.

Universitatea ”Danubius”, o instituție de învățământ superior caracterizată de un puternic spirit antreprenorial, de astăzi partener al Federației Române de Fotbal, va răspunde acestei necesități prin crearea unor noi programe de studii universitare și postuniversitare de management, adaptate domeniului sportiv.

Citeşte mai departe ...

CURS EXPERT ACHIZITII PUBLICE

 

afis achizitii publice 2

UNIVERSITATEA DANUBIUS GALAȚI autorizată de Autoritatea Națională pentru Calificări-ANC și înscrisă în Registrul Național al Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților

 

organizează

programul de formare – SPECIALIZARE

pentru ocupația

EXPERT ACHIZIȚII PUBLICE

Cod COR - 214946

CERTIFICAT DE ABSOLVIRE eliberat de Autoritatea Națională pentru Calificări-ANC și recunoscut de Ministerul Muncii și Justiției Sociale şi de Ministerul Educaţiei Naţionale

Când și unde va avea loc programul de formare?

În zilele de 29-30 septembrie și 6-7 octombrie 2018, cu începere de la orele 9.00,la sediul Universității Danubius Galați (b-dul Galați nr. 3, sala A38-etaj 3).

Cu cine?

Lector - d-na Florentina DRĂGAN

Cui se adresează?

Angajaților din cadrul operatorilor economici, funcționarilor publici din administrația publică, specialiștilor din sectorul privat încadrați în compartimente cu atribuții în procesul de achiziții publice finanțate din fonduri publice naționale sau europene, precum și altor persoane interesate de domeniul achizițiilor publice.

De ce să particip?

Tematica evenimentului vizează analize, dezbateri, soluții și aplicații practice fiind adaptată modificărilor legislative ale anului 2018 și se referă la:

- noutățile în domeniul achizițiilor publice/sectoriale/concesiuni;

- elementele de noutate din cadrul procedurii de soluționare a contestațiilor pe cale administrativ jurisdicțională sau pe cale judiciară;

- aspecte teoretice și practice.

Ce obțin în urma participării la programul de formare?

-Dobândirea de informații și concepte specifice domeniului achizițiilor publice;

-Identificarea elementelor de noutate din domeniul achizițiilor publice/sectoriale/concesiuni – clarificări și modificări emise de Agenția Națională pentru Achiziții Publice;

-Însușirea de noțiuni care îmi vor permite:

 • analizarea legislaţiei aplicabile specifice;
 • planificarea procesului de achiziţie publică;
 • derularea procedurilor de atribuire.

-CERTIFICAT DE ABSOLVIRE eliberat de Autoritatea Națională pentru Calificări-ANC și recunoscut de Ministerul Muncii și Justiției Sociale şi de Ministerul Educaţiei Naţionale

Competențele dobândite și înscrise în suplimentul descriptiv al certificatelor eliberate de ANC, în conformitate cu prevederile OG nr. 129/2000 republicată:

-          Comunicarea interpersonală

-          Perfecţionarea pregătirii profesionale

-          Utilizarea calculatorului

-          Coordonarea muncii în echipă

-          Negocierea în cadrul procedurilor de atribuire

-          Elaborarea documentelor de specialitate

-          Analizarea legislaţiei aplicabile specifice

-          Acordarea consultanţei de specialitate

-          Planificarea achiziţiilor publice

-          Derularea procedurilor de atribuire

-          Finalizarea procedurilor de atribuire

-CERTIFICAT DE PARTICIPARE eliberat de UNIVERSITATEA DANUBIUS (oferă posibilitatea obținerii de reduceri în cazul participării la alte programe de formare continuă organizate de Centrul de Formare Continuă-Danubius International Business School, Universitatea Danubius Galați)

Condiții de îndeplinit:

-          absolvent de studii superioare;

-          pregătirea și susținerea unui proiect a cărui tematică va fi stabilită de către formator;

-          prezența în toate zilele cursului și în ziua examinării stabilită de comisia de evaluare.

Tarife și reduceri:

-Tariful de participare la programul de formare este de 950 lei/ participant (inclusiv TVA)

Tariful cuprinde participarea la programul de formare, certificarea ANC, materiale informative (în format de hârtie și electronic), suport de curs, pauză de masă și pauze de cafea.

-Tariful de participare la programul de formare va fi de 750 lei/ participant (inclusiv TVA) în cazul în care:

 • ·participă minimum 3 persoane din cadrul aceleiași instituții/societăți/organizații;
 • ·sunteți absolvent sau frecventați,  în prezent, un program de studii  la Universitatea Danubius.

NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT

 

Rezervarea locului se face în baza formularului de înscriere,

transmis până cel mai târziu pe 25 septembrie 2017

la Secretariatul Universității Danubius,

fax 0372361292, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Persoană de contact pentru detalii suplimentare:

Viorela Laura KOVÁCS, tel. 0737616042, e-mailAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Citeşte mai departe ...

UNIVERSITATEA ”DANUBIUS” ESTE PREZENTĂ LA GENEVA, LA CEL MAI MARE EVENIMENT DEDICAT INTERNAȚIONALIZĂRII EDUCAȚIEI SUPERIOARE: CONFERINȚA EAIE 2018

POZA eaie 3Eveniment de amploare globală dedicat internaționalizării educației superioare, cea de a 30-a ediție a Conferinței Asociației Europene pentru Educație Internațională (EAIE 2018), se desfășoară, în perioada 11- 14 septembrie, la Geneva, reunind zeci de reprezentanți ai celor mai puternice universități din lume.

Citeşte mai departe ...

Federația Română de Fotbal și Universitatea ”Danubius", parteneri pentru educație sportivă la cele mai înalte standarde


afis FRF MECI DE FOTBAL 14 SEPTEMBRIE


Educația, chiar și la nivel universitar, este completă dacă implică mintea și corpul.

Reintroducerea educației fizice în curricula facultăților Universității ”Danubius” a reprezentat unul dintre punctele strategice atinse de Universitatea ”Danubius” din Galați, interesul acestei universități pentru implicarea studenților în activități sportive fiind manifestat încă de la înființare, când exista disciplina educație fizică în planurile de învățământ ale facultăților.

Studenții, dar și întreg personalul Universității ”Danubius”, au organizat, în decursul anilor, numeroase evenimente sportive, sportul oferind, dezvoltând și valorificând valențe complexe și diferite ale competiției, organizării, lucrului în echipă și pentru echipă, suport etc. toate acestea fiind advărate competențe integrate în educația de calitate.

Pentru promovarea unei educații sportive la cele mai înalte standarde, Federația Română de Fotbal (FRF) și Universitatea ”Danubius” vor semna, vineri, 14 septembrie, începând cu ora 10.00, în Sala Senatului acestei universități, un protocol de colaborare.

În cadrul acestui eveniment, Președintele FRF, domnul Răzvan BURLEANU și Rectorul Universității ”Danubius”, domnul Conf. univ. dr. Andy Corneliu PUȘCĂ, vor pune în valoare detalii despre importanța colaborării dintre mediul universitar și reprezentanții sportului la nivel central și local, lansând premisele pentru dezvoltarea de proiecte de colaborare în domeniul educației sportive și de programe universitare și postuniversitare care vor facilita dobândirea unor competențe specifice acestui sector educațional.

Responsabili pentru desfășurarea acestui parteneriat, din partea Federației Române de Fotbal este dl. Constantin-Florin Șari, manager de responsabilitate socială și bună guvernanță, iar din partea Universității Danubius” din Galaţi, dl. Conf. univ. dr. Florian Marcel Nuţă.

Agenda evenimentului pevede și un meci de fotbal între echipele acestei universități: Danubius Old Boys (profesori / personal al universității) și Danubius Young Wolves (studenții/ absolvenții universitatii).

Sunt invitați să participe la acest eveniment personalități din domeniul academic și sportiv .

Intrarea este liberă.

Agenda evenimentului

 

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Citeşte mai departe ...

S-A DAT STARTUL ADMITERII DE TOAMNA!

poza admitere septembrie 2018 copyÎn perioada 3 septembrie – 26 septembrie 2018, toate facultățile Universității „Danubius” organizează admitere pentru programe de studii universitare de licenţă şi de master.

De asemenea, se organizează admitere și pentru cursurile postuniversitare în domeniul Drept.

 

Care sunt oportunitățile admiterii și la ce specializări mai sunt locuri?

 

! Noi cursuri postuniversitare: Protectia juridică a datelor cu caracter personal și Dreptul achizițiilor publice!

! Taxe stabilite în funcție de salariul minim pe economie!

!Reduceri de taxe la programele de master pentru absolvenții Universității ”Danubius” ai programelor de studii de licență!

 

 

PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2018-2019, TAXA PENTRU ANUMITE PROGRAME DE STUDII ESTE REDUSĂ CU 25%!

 

Pentru cursurile universitare de LICENŢĂ, candidaţii pot opta pentru:

 • FACULTATEA DE DREPT – Specializarea Drept, durata studiilor: 4 ani, forme de învăţământ: cu frecvenţă (IF), cu frecvenţă redusă (FR) şi la distanţă (ID).

Specializările: Finanţe şi Bănci (IF, FR, ID)

Contabilitate şi Informatică de Gestiune (IF, FR)

Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor (IF, ID) - şi cu predare în limba engleză

 

 

Comunicare şi Relaţii Publice (IF, ID)

Relaţii Internaţionale şi Studii Europene (IF, ID)

Psihologie (IF) – locurile au fost ocupate integral în prima sesiune de admitere!

 

 

PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2018-2019 , TAXA PENTRU ANUMITE PROGRAME DE STUDII ESTE REDUSĂ CU 25%!

 

Pentru cursurile universitare de MASTER, candidaţii pot opta pentru:

Citeşte mai departe ...

DANS POPULAR DE CENTENAR. INVITATIE LA PREZENTAREA UNUI SUPER PROIECT CULTURAL

 POZA CENTENAR copy copy

 

Dans Popular Galati, în parteneriat cu Universitatea ”Danubius” și Elipsoid SRL, vă invită să participati la conferința de prezentare a clipului

Dans popular de Centenar”, material lansat in mediul online pe data de 24 iulie 2018.

 

Contextul oferit de anul Centenarului este oportun redefinirii identităţii naționale și locale, creativităţii și îmbinării tradiţionalului şi

modernităţii, ca mijloacede afirmare. Astfel, dansurile populare moldovenești au fost transpuse într-o coregrafie adaptată unui mod

inovativ de punere în scenă.

 

Conferinta va avea loc joi, 9 august 2018, la ora 12.00, în Sala Senatului Universității ”Danubius” și va fi sustinută de către dl. Virgil

TĂBUȘ (coregraf Dans Popular Galati), dl. Conf. univ. dr. Andy PUȘCĂ (Rector al Unuversității ”Danubius”) si d-na Alina ANDREI (ing.

Elipsoid SRL). 

 

Cu ocazia acestui eveniment, vor fi abordate subiecte referitoare la scopul, initierea si implementarea proiectului ”Dans popular de

Centenar”, logistica, organizarea filmărilor, montajul videoclipului, feedback etc.

 

În speranța că veți răspunde afirmativ prezentei invitații, vă rugăm să confirmați participarea la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

sau la numărul de telefon: 0740609809.

 

Purtător de cuvânt - Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Citeşte mai departe ...

ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ A ADMITERII DIN SESIUNEA IULIE

 

POZA ADMITERE 2018

ÎNSCRIERI PÂNĂ PE DATA DE 3 AUGUST!

PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2018-2019, TAXA PENTRU ANUMITE PROGRAME DE STUDII ESTE REDUSĂ CU 25%!

Este ultima săptămână a primei sesiuni de admitere la programele de licenţă şi master ale facultăților Universității „Danubius” .

Pentru cursurile universitare de LICENŢĂ, candidaţii pot opta pentru:

 • FACULTATEA DE DREPT– Specializarea Drept, durata studiilor: 4 ani, forme de învăţământ: cu frecvenţă (IF), cu frecvenţă redusă (FR) şi la distanţă (ID).

Specializările: Finanţe şi Bănci (IF, FR, ID)

Contabilitate şi Informatică de Gestiune (IF, FR)

Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor (IF, ID) - şi cu predare în limba engleză

Comunicare şi Relaţii Publice (IF, ID)

Relaţii Internaţionale şi Studii Europene (IF, ID)

Psihologie (IF)

Pentru cursurile universitare de MASTER, candidaţii pot opta pentru:


FACULTATEA DE DREPT:

DREPTUL COMUNITĂȚILOR VIRTUALE (durata studiilor 1,5 ani, IF)

DREPTUL UNIUNII EUROPENE (durata studiilor 1,5 ani, IF)

DREPT ȘI ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ EUROPEANĂ (durata studiilor 1,5 ani, IF, FR)

ȘTIINȚE PENALE (durata studiilor 1,5 ani, IF)

FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE:

IATĂ PROGRAMELE DE MASTER LA CARE VĂ PUTEȚI ÎNSCRIE:

 • AUDIT ŞI CONTROL PUBLIC ŞI PRIVAT (durata studiilor 2 ani, IF)
 • Acord încheiat cu CAFR pentru dobândirea calității de auditor financiar, după finalizarea studiilor de masterat. 

FACULTATEA DE COMUNICARE ŞI RELAŢII INTERNAŢIONALE

AFACERI ŞI ECONOMIE INTERNAŢIONALĂ– MASTER INTERDISCIPLINAR (durata studiilor 2 ani, IF)

NOU!!! MANAGEMENTUL SECURITĂȚII ÎN RELAȚIILE INTERNAȚIONALE – MASTER INTERDISCIPLINAR (durata studiilor, 2 ani, IF).

CURSURI POSTUNIVERSITARE

Absolvenţii studiilor universitare de licenţă, indiferent de specializarea absolvită, se pot înscrie la unul dintre programele postuniversitare de formare şi dezvoltare profesională continuă înfiinţate în cadrul Universității ”Danubius”, astfel:

Facultatea de Drept:

Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale:

 • Comunicarea serviciilor și produselor medicale(durata: 150 ore)

- CENTRUL DE FORMARE CONTINUĂ –

DANUBIUS INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

(CFC-DIBS)

Programe de formare organizate de CFC-DIBS și autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale, undeparticipanţii trebuie să facă dovada absolvirii de studii superioare sau studii medii:

-Expert achiziții publice (studii superioare);

-Manager proiect (studii superioare);

-Manager (studii superioare);

-Competențe antreprenoriale (studii medii).

Programe de formare organizate de CFC-DIBS în colaborare cu Asociația pentru Promovarea Învățământului European Bacău, programe autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale, undeparticipanţii trebuie să facă dovada absolvirii de studii superioare sau studii medii:

-Consilier Vocațional (studii superioare);

-Formator (studii superioare);

-Tehnician veterinar (studii medii);

-Infirmieră (studii medii).

Programe de formare organizate de CFC-DIBS în colaborare cu Asociația pentru Promovarea Învățământului European Bacău, programe recunoscute de Colegiul Psihologilor din România, undeparticipanţii trebuie să facă dovada absolvirii de studii superioare:

-Analiză comportamentală aplicată în tulburările cu spectru autist;

-Terapia tulburărilor de limbaj – Logopedie.

În cazul în care eşti nehotârât sau nesigur asupra facultăţii sau specializării pe care ar trebui să o urmezi, este alături de tine unul dintre specialiştii Centrului de Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „Danubius”.

VIZITEAZĂ-NE!

PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2018-2019, TAXA PENTRU ANUMITE PROGRAME DE STUDII ESTE REDUSĂ CU 25%!

Contactează-ne, oriunde te-ai afla, cu încredere!

Mai multe detalii despre admitere, oportunităţi în carieră şi numărul de locuri, găseşti AICI!

SUCCES!

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Citeşte mai departe ...

DREPTUL COMUNITĂȚILOR VIRTUALE, PROGRAM DE MASTER ADAPTAT NOILOR CERINTE ALE PIEȚEI MUNCII

 

 

POZA COMUNITATI

Înscrieri până pe data de 3 august!


                       Dezvoltarea componenței didactice a facultăților de Drept pentru a deveni atractive pentru studenții internaționali, pentru a oferi programe de studii moderne și necesare formării specialiștilor de care au nevoie profesiile actuale și viitoare născute din efervescența dinamicii pieței muncii naționale și internaționale reprezintă una dintre direcțiile strategice primordiale ale Facultății de Drept din cadrul Universității ”Danubius” din Galați.

Programul de studii universitare de master Dreptul Comunităților Virtualeeste un program de master profesional, cu o durată de 1,5 ani – 3 semestre, 90 ECTS.

TAXA DE STUDII ESTE REDUSĂ CU 10% PENTRU ABSOLVENȚII PROGRAMELOR DE STUDII DE LICENȚĂ DIN

 • Planul de învățământ al programului de studii universitare de master Dreptul comunităților virtuale este structurat pe trei semestre, 90 de credite, si cuprinde următoarele discipline de studiu (obligatorii, opționale și facultative)care abordează, într-o manieră flexibilă și modernă următoarele discipline:
 • Teoria generală a dreptului comunităților virtuale;
 • Dreptul comerțului electronic;
 • Dreptul consumatorului în spațiul virtual;
 • Platforme de comunicare online;
 • Soluționarea alternativă a litigiilor – negocierea, arbitrajul, medierea, concilierea;
 • Legislația privind securitatea în mediul online;
 • Protecția drepturilor fundamentale în mediul virtual;
 • Antreprenoriat și administrarea afacerilor în spațiul virtual;
 • Infracțiuni informatice;
 • Prevenirea și combaterea infracțiunilor informatice;
 • Investigarea infracțiunilor informatice;
 • Practica de specialitate;
 • Legislația comunicării în mediul online;
 • Protecția datelor cu caracter personal în mediul online;
 • Informatică juridică
 • Dreptul afacerilor în mediul online
 • Limba engleză;
 • Drepturile de autor și proprietatea intelectuală în cyberspace;
 • Elaborarea lucrării de disertație
 • Reglementarea juridică a platformelor Social Media;
 • Metode și tehnici de cercetare. Studii de caz.

TAXA DE STUDII ESTE REDUSĂ CU 10% PENTRU ABSOLVENȚII PROGRAMELOR DE STUDII DE LICENȚĂ DIN CADRUL UNIVERSITĂȚII ”DANUBIUS”

      Disciplinele cuprinse în planul de învățământ al acestui program de master asigură atât dobândirea unor cunoștințe de specialitate specifice diferitelor discipline de drept public și de drept privat de interes pentru întreaga activitate derulată în mediul online cât și înțelegerea și aprofundarea unor aspecte juridice relevante înregistrate în practica recentă a instanțelor judecătorești naționale, europene, internaționale în materia comerțului electronic, a încălcării legii drepturilor de autor – plagiatul, a încălcării drepturilor consumatorilor în tranzacțiile on-line, a încălcării drepturilor fundamentale ale omului în spațiul virtual (dreptul la liberă exprimare, dreptul la viață privată etc. ), a încălcării normelor de drept penal cu referire la analiza unor grave infracțiuni săvârșite în mediul on-line, prin intermediul Internetului: hărțuire, frauda informatică, pornografie infantilă, spălarea banilor etc.

Posibile traiectorii în carieră (COR ISCO08, ESCO):

261903 expert jurist

261906 notar

261910 consilier armonizare legislativă

261911 expert armonizare legislativă

261912 analist armonizare legislativă

261913 registrator carte funciară

261914 revizor jurist

261915 cercetător în domeniul ştiinţelor juridice

261916 asistent de cercetare în domeniul ştiinţelor juridice

261917 executor bancar

261918 consilier proprietate industrială autorizat

261919 specialist proprietate intelectuală

261920 expert prevenire şi combatere a corupţiei

261921 consilier de probaţiune

261922 inspector de probaţiune

261923 asistent registrator principal

251301 specialist e-Afaceri

251302 specialist  e-Guvernare

251303 specialist e-Media

261901 executor judecătoresc

261902 expert criminalist

ESCO (Clasificarea europeană a aptitudinilor, competențelor, calificărilor și ocupațiilor):

-          avocati societati comerciale;

-          manager continut web;

-          manager de comunitate online.

TAXA DE STUDII ESTE REDUSĂ CU 10% PENTRU ABSOLVENȚII PROGRAMELOR DE STUDII DE LICENȚĂ DIN CADRUL UNIVERSITĂȚII ”DANUBIUS”

DETALII, ADMITERE

 

 

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Citeşte mai departe ...

PROGRAME DE MASTER PENTRU SPECIALIȘTI ÎN COMERȚ ȘI TURISM, SHIPPING, FINANȚE INTERNAȚIONALE, DOMENIUL FINANCIAR - CONTABIL ȘI AUDIT

poza admitere 2018 copy

 

Oferta educațională a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității ”Danubius” este foarte amplă pentru anul universitar 2018- 2019.

Noile cerințe ale pieței muncii, exprimate prin vocea angajatorilor și a reprezentanților mediului de afaceri, reprezintă o prioritate pentru managementul acestei facultăți care s-a adaptat și a înființat programe de licență și de master care să formeze specialiști în domeniul economic, viitorii profesioniști de care au nevoie angajatorii din țară și din străinătate.

În functie de programul de master din cadrul Facultății de Științe Economice urmat, absolvenții sunt admiși la stagiul de expert contabil în cadrul CECCAR (Corpul Expertilor Contabili și Contabililor Autorizați din România) FĂRĂ EXAMEN. (Management Financiar Public și Privat; Gestiunea Financiară a Afacerilor în Spațiul European; Audit și Control Public șu Privat).

Pentru majoritatea programelor de master din cadrul acestei facultăți, există parteneriate încheiate cu:

C.C.F.R. (Camera Consultanților Fiscali din România)

C.E.C.C.A.R. (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România)

C.A.F.R. (Camera Auditorilor Financiari din România)

 

 

TAXA DE STUDII ESTE REDUSĂ CU 25% PENTRU ABSOLVENȚII PROGRAMELOR DE STUDII DE LICENȚĂ DIN CADRUL UNIVERSITĂȚII ”DANUBIUS”

 

ADMINISTRAREA AFACERILOR ÎN TURISM ȘI ÎN INDUSTRIA OSPITALITĂȚII (durata studiilor 2 ani, IF), un program de master înființat la cererea mediului de afaceri de specialiști în acest domeniu.

Posibile traiectorii în carieră:manager în activitatea de turism; directori general, directori şi asimilaţi; conducător de întreprinderi mici din turism, activitate ospitalieră, activităţi de alimentaţie şi activităţi de agrement; specialişti cu funcţii administrative şi comerciale; economişti etc.

DETALII, ADMITERE!

ADMITERE ONLINE!

 

MANAGEMENT FINANCIAR PUBLIC ŞI PRIVAT (durata studiilor 2 ani, IF), program de master care își propune să formeze specialişti capabili să identifice oportunităţile momentului economic, potenţialul de dezvoltare regională şi să participe la procesul decizional din perspectivă financiară la nivel public şi privat. Mediul de afaceri are nevoie de profesioniști pregătiţi să facă faţă provocărilor concurenţiale din piaţa comună şi de îmbunătăţire permanentă a politicilor de creştere economică sustenabilă atât din perspectiva instituţiile publice responsabile cât şi a entităţilor private.

Posibile traiectorii în carieră: manager în domeniul financiar-economic; director economic; cadru didactic universitar; expert contabil; cercetător; consultant financiar; analist financiar; inspector şef în administrația publica; inspector de specialitate în administraţia publică; consultant administraţia publică; director general instituţie publică; expert în administrația publică etc.

DETALII, ADMITERE!

ADMITERE ONLINE!

 

GESTIUNEA FINANCIARĂ A AFACERILOR ÎN SPAŢIUL EUROPEAN (durata studiilor 2 ani, IF). Mediul concurenţial creează premise de dezvoltare şi evoluţie pozitivă acelor firme care se adaptează la cerinţele diverse ale unei astfel de pieţe. Atragerea şi gestiunea eficientă de fonduri în spaţiul comunitar de o diversitate direct proporţională cu complexitatea relaţiilor economico-sociale existente în acest spaţiu comun, şi reclamă specialişti capabili să identifice corect oportuniţăţile de finanţare şi să ia deciziile potrivite.

Posibile traiectorii de carieră: manager în domeniul financiar-economic, director economic, cadru didactic universitar, expert contabil, cercetător, consultant financiar, analist financiar, inspector gestionarea fondurilor europene, expert gestiunea fondurilor europene, consultant/expert autoritate regională/naţională de gestiune a fondurilor europene.

 

DETALII, ADMITERE!

ADMITERE ONLINE!

 

MANAGEMENTUL AFACERILOR ÎN COMERŢ ŞI TURISM CU PREDARE ÎN LIMBA ROMÂNĂ (durata studiilor 2 ani, IF) – program de master înființat pentru completarea pregătirii profesionale a masteranzilor care ocupă poziții manageriale în comerţ şi industria ospitalităţii, prin îmbunătăţirea aptitudinilor acestora cu calificări în domeniul managementului, pentru implementarea unor strategii de dezvoltare sustenabilă a afacerilor în comerţ şi turism.

Posibile traiectorii în carieră: şef de agenţie sau de oficiu turism; consilier/expert/inspector/referent/economist în comerţ, director de agenţie de turism; manager în activitatea de turism; organizator al activităților de turism; conducător de întreprindere mică; patron în comerţ,servicii si turism; şef birou comerţ; analist în turism; agent de turism touroperator; agent de voiaj; organizator prestări servicii; economist; asistent de cercetare; cercetător economist;consilier/expert/inspector/referent/economist în comerţ, servicii si turism.

MANAGEMENTUL AFACERILOR ÎN COMERŢ ŞI TURISM – ŞI CU PREDARE IN LIMBA ENGLEZĂ (durata studiilor 2 ani, IF)

DETALII, ADMITERE!

ADMITERE ONLINE!

Citeşte mai departe ...

Comunicat de presă Galați, învață să practici-practică să înveți !

MIV.v2.2014.2020 copy

Proiect cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul European Structural și de Investiții prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020
Axă prioritară 6 - Educație si competențe
Obiectiv specific 6.13, 6.14 Stagii de practică elevi şi studenţi în sectorul agroalimentar, industrie şi servicii
Titlu proiect Galați, învață să practici-practică să înveți !
Nr. contract finanțare POCU/90/6.13/6.14/107799

COMUNICAT DE PRESĂ

20.07.2018

Galați, învață să practici-practică să înveți !

LUGERA & MAKLER ROMÂNIA SRL, în calitate de Solicitant anunță semnarea contractului de finanțare pentru proiectul “Galați, învață să practici-practică să înveți!”, POCU/90/6.13/6.14/107799, care se va implementa în Regiunea de dezvoltare Sud-Est, județul Galați.

Proiectul vizează creșterea gradului de ocupare pentru 250 de studenți înscriși în învățământul superior din Regiunea Sud-Est, ca urmare a accesului la activități de învățare la un potențial loc de muncă, cu precădere în sectoarele economice cu potențial competitive, conform SNC și SNCDI.

Scopul proiectului urmează să fie atins pe de o parte, prin oferirea de servicii de consiliere și orientare profesională pentru 250 de studenți, axate pe dobândirea de competențe care răspund necesităților pieței muncii, iar pe de altă parte, prin organizarea și derularea programelor de practică și învațare la locul de muncă, cu precădere în sectoarele economice cu potențial competitive, conform SNC și SNCDI, având ca rezultat creșterea nivelului de calificare al viitorilor angajați, precum și creșterea ocupabilității a minimum 44% dintre studenții participanți la stagiile de practică.

Cele 250 de stagii de practică vor fi derulate cu precădere în cadrul companiilor ce activează în domeniile identificate prin SNC, în vederea dezvoltării sectoarelor identificate ca fiind competitive în Strategia Națională pentru Competitivitate 2014-2020 și anume: Turism și ecoturism; Textile și pielărie; Lemn și mobilă; Industrii creative; Industria auto și componente; Tehnologia informațiilor și comunicațiilor; Sănătate și produse farmaceutice; Energie și management de mediu; Bioeconomie (agricultură, silvicultură), industrie farmaceutică și biotehnologii; Procesarea alimentelor și a băuturilor.

Implementat de LUGERA & MAKLER ROMÂNIA SRL, în parteneriat UNIVERSITATEA DANUBIUS GALAȚIproiectul “Galați, învață să practici-practică să înveți!” POCU/90/6.13/6.14/107799, se va derula în perioada 21.06.2018-20.02.2020, și are o valoare totală de 2.214.471,52 lei și o valoare cofinanțare UE de 1.811.254,86 lei, fiind cofinanțat din Fondul European Structural și de Investiții prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Pentru mai multe informații privind proiectul, vă rugăm să contactați:

LUGERA & MAKLER ROMÂNIA SRL

E-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Telefon:021 318 7120

lugera copy

sigla danubius


Descarca de aici comunicatul.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Stai Conectat

captcha  

Sus