Noutăţi

ZIUA PORTILOR DESCHISE

Afis Ziua Portilor Deschise18 Mai 2017, ziua în care toți cei interesați de oportunitățile ofertei educaționale a Universității ”Danubius” sunt invitați să se familiarizeze cu mediul academic gălățean, să participe la orele de curs și de seminar ale facultăților de interes pentru cariera la care visează, să viziteze întreg campusul universitar.

Așadar, astăzi, începând cu ora 12.30, se vor desfășura diferite activități dedicate, în special, tinerilor aproape absolvenți de liceu.

Ceea ce este inedit pentru această ediție a Zilei Porților Deschise este participarea unui număr de 56 de liceeni din Republica Moldova care vin pentru a descoperi ceea ce parțial au aflat în luna martie, când echipa Caravanei Danubius i-a vizitat în liceu, la ei acasă, și le-a prezentat oferta educațională a acestei univesități. Tinerii moldoveni nu vin doar în calitate de vizitatori ci au pregătit momente artistice pentru publicul prezent la eveniment.

Desigur, și-au anunțat prezența și liceenii gălățeni interesați de o carieră în domeniul Dreptului, Comunicării, Relațiilor Internaționale, Psihologiei sau Științelor Economice.

POZA ASIATICIPutem spune că săptămâna aceasta Universitatea internațională ”Danubius”  se pare că a ”depășit cifra de școlarizare”   cu 23 de studenți asiatici care au sosit luni pentru a  trăi,  pentru o săptămână,  experiența studentului din România și cu 56 de studenți din Republica Moldova nerăbdători să descopere facultatea potrivită pentru cariera la care visează.

 

Vom reveni cu testimonialele tinerilor după aceasta experiență!

Purtător de cuvânt - Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

 

 

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus