Noutăţi

TAXE ATRACTIVE ȘI BURSE SUBSTANȚIALE PENTRU STUDENȚII UNIVERSITĂȚII ”DANUBIUS”

POZA BURSERezultatele deosebite la învățătură, situațiile familiale  și implicarea în activitățile extracurriculare reprezintă principalele criterii în baza cărora Universitatea ”Danubius” acordă anual sute de burse pentru studenții săi.

Încurajarea performanței este primordială pentru această instituție de învățământ superior care sprijină tinerii cu rezultate deosebite la învățătură. În aceasta categorie se încadrează, în primul rând, tinerii care obțin media de cel puțin 9.30 la Bacalaureat și care optează pentru una dintre facultățile universității. Aceștia NU PLĂTESC TAXA PRIMULUI AN DE STUDII.

Tot la categoria merit, sunt incluse și bursele substanțiale oferite studenților integraliști de la cursurile cu frecvență cu rezultate deosebite la învățătură care au obținut, la sfârșitul anului de studii precedent, medii între 9.25 – 10.00, astfel: pentru media 10,00 se acordă 100% reducere din taxa de şcolarizare; pentru medii cuprinse între 9,76 - 9,99 se acordă 75% reducere din taxa de şcolarizare; pentru medii cuprinse între 9,51 – 9,75 se acordă 50% reducere din taxa de şcolarizare; pentru medii cuprinse între 9,25 – 9,50 se acordă 25% reducere din taxa de şcolarizare.

Cazurile sociale deosebite sunt, de asemenea, pe lista reducerilor de taxe. Astfel, bursele sociale sunt acordate studenților care se află în întreținerea aceleiași familii precum și celor care provin din mediul rural. În aceste cazuri, Universitatea acordă o reducere de 5% din taxa de studii.

Nu puține sunt cazurile în care, pe parcursul anilor de studii, în situația materială a familiei studentului intervin situații critice (unul dintre părinţi a decedat, situaţii de boală, situaţii financiare deosebite etc.) care sunt avute în vedere de această universitate prin acordarea unui sprijin financiar constând în reduceri de taxe.

Inițiativa, spiritul voluntar și implicarea studenților în activitățile extracurriculare sunt răsplătite de Universitatea ”Danubius” care acordă studenților implicați în organizarea evenimentelor științifice, culturale, sportive etc., precum și celor care inițiază astfel de evenimente sau se implică în activitățile de promovare, reduceri substanțiale de taxe (până la 50%).

Alte facilități și reduceri de taxe pentru studenții și masteranzii Universității ”Danubius”:

  • - REDUCERE 25% la taxa de studii pentru studentii anului I la forma de învățământ IF pentru programele de studii: FB, ECTS, CIG, AMS.
  • - taxa de finalizare a studiilor de licenta și master poate fi plătita în rate lunare (facilitate oferită studenților și masteranzilor din ultimul an de studii).
  • - posibilitatea de a achita taxa de studii integral sau IN RATE (între 3 și 12 rate lunare).
  • - taxa de studii pentru programele de masterat are, pentru absolventii de programe de licenta UDG, termene de plată mai flexibile.

De asemenea, candidații care optează pentru anumite programe de master beneficiază de următoarele reduceri de taxe:

ADMITERE ȘI TAXE STUDII UNIVERSITARE DE LICENTA

ADMITERE SI TAXE STUDII UNIVERSITARE DE MASTERAT

 

Succes!

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus