Noutăţi

Eveniment pentru a fi un părinte (mai) bun și un partener de cuplu împlinit!

AFIS WORKSHOP ADINA KARNER HUTULEACUniversitatea ”Danubius” din Galați, Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale, împreuna cu Asociația Human Center, organizează workshopul intensiv cu tema „Calea pentru a fi un părinte (mai) bun și un partener de cuplu împlinit în viziunea noii psihoterapii sistemice”, susținut de conf.univ.dr. Adina Karner Huțuleac, marți, 30 mai, ora 15.00, în Aula Magna.

Workshopul va aborda urmatoarea tematică:

- cunoașterea mintii conștiente;

- dezvoltarea inteligenței emoționale;

- decondiționarea minții inconștiente;

- evaluarea nivelului diferențierii sinelui;

- tehnici de comunicare sănătoasă;

- modalități eficiente de rezolvare a problemelor relaționale.

Din 2005, Adina Karner-Huțuleac  este psihoterapeut principal, formator și supervizor în psihoterapie de familie, președintele Asociației HUMAN CENTER (20015 - prezent), membru al Comitetului Filialei Iași a Colegiului Psihologilor din România, din 2013.

Adina Karner-Huțuleac este conf.univ.dr. la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, unde susține cursuri la nivel de masterat pe domeniul psihoterapiei sistemice de familie și cuplu.

     A publicat patru volume: Violenţa în familie – teorii, particularităţi şi intervenţii specifice (Turliuc, N., Karner-Huţuleac, A., Dănilă, O., 2009), Terapia logopedică. Implementarea mijloacelor informatice, (Tobolcea, I., Karner-Huțuleac, A, 2010), Calitatea vieții pacienților cronici (Karner-Huţuleac, A., 2014) și Atenția, memoria și funcțiile executive: teorie si practica (Karner-Huţuleac, A., 2015).

Acest workshop le permite participanților să dobândească instrumente și abilități necesare dezvoltării conștiente a inteligenței emoționale și gestionării eficiente a conflictelor care survin în relații.

Participarea la workshop este gratuită. Informații suplimentare se pot obține și accesand pagina site-ului universității Danubius : www.univ-danubius.ro .

Workshopul se adresează psihologilor, medicilor, asistenților sociali, asistenților medicali, preoților, profesorilor, studenților și elevilor din județele Galați și Braila și tuturor celor interesați.

Ulterior workshopului se va finaliza grupul de formare a psihoterapeuților în psihoterapie sistemică de familie și cuplu, la care pot participa absolvenți ai facultăților de psihologie, medicină, sociologie, psihopedagogie specială, asistență socială, teologie și studenți ai acestor facultăți în an terminal.

Detalii puteti accesa pe site-ul:

https://www.facebook.com/AsociatiaHumanCenter/about/


Înscrierile la workshop se fac la numarul 0721704207.

 

Purtător de cuvânt - Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus