Noutăţi

EDUMANAGER, LIDERUL INFORMAȚIEI ÎN EDUCAȚIE ÎN ROMÂNIA, A ACORDAT PREMIUL DE EXCELENȚĂ CARAVANEI DANUBIUS 2017

POZA DIPLOMA EXCELENTAUniversitatea “Danubius” a fost premiată, pentru al cincilea an consecutiv, în cadrul Galei Edumanager.ro (ediţie organizată, pe data de 22 noiembrie, în parteneriat cu Oameni şi Companii - liderul informaţiei în educaţie din România, cu o experiență de peste 15 ani în furnizarea serviciilor de consultanță în domeniul comunicării directe active, prin intermediul unor instrumente personalizate, un promotor al comunicării inter-instituționale eficiente, în diverse domenii care servește +500 de organizații anual), pentru unul dintre proiectele de succes pe care le derulează de peste 10 ani: Caravana Danubius.

CARAVANA AULA Este unul dintre proiectele care facilitează dialogul, interacțiunea dintre mediul universitar și liceeni, cei mai importanți actori ai acestui proiect fiind studenții care cunosc și înțeleg mai bine decât orice profesor universitar numeroasele semne de întrebare pe care le au tinerii din clasele terminale de liceu cu privire la ceea ce ar trebui să continue educația după pragul Bacalureatului: facultatea.

CARAVANA 2014

Caravanei Danubius, proiect al cărui manager este Lect. univ. dr. Ana Alina IONESCU DUMITRACHE – decan al Facultății de Drept a Universității ”Danubius” și purtător de cuvânt al acestei universități, i-a fost acordat premiul de excelență fiind considerată un proiect național de referință pentru educația superioară de calitate, la categoria promovare și recrutare a viitorilor studenți. Premiul a fost înmânat domnului Conf. univ. dr. Emanuel Stefan MARINESCU – Prorector Relații Internaționale al Universității ”Danubius” a reprezentat această instituție de învățământ superior la Gala Edumanager.

andy edu copy

La prima ediție a acestui eveniment, în anul 2013, Universității ”Danubius” i-a fost acordat PREMIUL DE EXCELENŢĂ PENTRU COMUNICARE PERFORMANTĂ ONLINE - 2013.

gala 2 copyAnul trecut, în 2016, Universitatea ”Danubius” a primit, în cadrul Galei Edumanager, PREMIUL DE EXCELENȚĂ PENTRU STRATEGIA DE PR PENTRU EDUCAȚIA SUPERIOARĂ ÎN DOMENIUL JURIDIC, în anul 2015 excelența acestei universități fiind premiată pentru CEL MAI BUN PORTAL DE ȘTIRI DANUBIUS NEWS.

 

Caravana Danubius a mai fost premiată și în anul 2014 pe scena Galei Edumanager: PREMIUL DE EXCELENŢĂ PENTRU CEA MAI BUNA STRATEGIE DE PROMOVARE ŞI RECRUTARE A VIITORILOR STUDENŢI – 2014

La această ediție a Galei Edumanager au participat sute de reprezentanți ai instituțiilor de educație, manageri din educația superioară și preuniversitară, inspectori școlari general, profesori și reprezentanți ai mediului de afaceri, fiind premiate zeci de proiecte, realizări relevante ale educației preuniversitare și universitare din România prin care s-au remarcat: atitudine managerială, implicare în actul educaţional, inovaţie şi creativitate în învăţământ, viziune, activism şi comunicare performantă.

Din aceeași categorie:

PREMIUL DE EXCELENȚĂ PENTRU STRATEGIA DE PR PENTRU EDUCAȚIA SUPERIOARĂ ÎN DOMENIUL JURIDIC - 2016

PREMIUL DE EXCELENŢĂ PENTRU CEL MAI BUN PORTAL DE ŞTIRI DANUBIUS NEWS - 2015

PREMIUL DE EXCELENŢĂ PENTRU CEA MAI BUNA STRATEGIE DE PROMOVARE ŞI RECRUTARE A VIITORILOR STUDENŢI – 2014

PREMIUL DE EXCELENŢĂ PENTRU COMUNICARE PERFORMANTĂ ONLINE - 2013

Purtător de cuvânt - Universitatea “Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus