Logo
Imprimă această pagină

CONSILIERE PSIHOLOGICĂ ȘI ATELIERE DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

GRATUIT PT STUDENTI, MASTERANZI SI ANGAJATII DANUBIUS

AFIS SANDA DOCAN

Ședințele de consiliere psihologică și atelierele de dezvoltare personală, se desfășoară într-un mediu sigur, unde este asigurată confidențialitatea integrală a informațiilor furnizate.

Psihoterapeut (psiholog) Sanda Docan, cu experienţă practică şi teoretică în lucru cu: copii, adolescenţi, părinţi, vă propune ateliere de dezvoltare personală, şedinţe de consiliere individuală cât şi seminarii concentrate pe descoperirea resurselor interioare neaccesate, pentru dobândirea echilibrului interior, alegerea carierei și nu  numai.

Doamna Sanda Docan este psihoterapeut (psiholog), acreditat de Colegiu Psihologilor din România, cu formare în Psihoterapie Experienţială şi Hipnoză. 

Puteți beneficia de următoarele servicii:

Şedinţe de consiliere psihologică individuală

 

Multe persoane se îndreaptă spre consiliere psihologică şi psihoterapie:

·         pentru că viaţa le este perturbată de diferite simptome fizice: insomnii, atacuri de panică, tendinţa de a plânge uşor, neputinţa de a vorbi...

·         pentru că sunt copleşiţi de ceea ce simt: frică, furie, revoltă, timiditate, confuzie, nemulţumire, anxietate, nefericire, vinovăţie...

·         pentru că relațiile cu cei din jur nu sunt așa cum și le doresc: incapacitatea de a comunica cu copiii, partenerul, părinții, colegii de la muncă, prietenii...

·         pentru că au tendința de a repeta un lucru deși acesta le face rău: se ceartă des cu cei din jur, acceptă să fie abuzați de partener, șef sau părinți; au tendința de a se lăsa prinși în comportamente obsesive...

·         pentru că în trecut au trăit o experiență traumatizantă care se resimte și acum: au crescut într-o familie disfuncțională, au pierdut un părinte, au trecut printr-un divorț, au pierdut un copil, au rămas fără locul de muncă, au fost abuzați emoțional sau fizic, cineva apropiat din familie s-a îmbolnăvit...

·         pentru că trec în momentul actual prin situații stresante sau problematice: urmează să aibă un copil și nu știu ce se va întampla, au devenit părinți și lucrurile nu mai sunt ca înainte, sunt în pragul unui divorț, sunt pe punctul de a își pierde locul de muncă...

·         pentru că simt nevoia să știe mai multe despre ei, să-și îmbunătățească calitatea vieții.

Obiectivul fundamental al oricărui demers în consilierea psihologică constă în descoperirea și dezvoltarea personalității clientului, activarea și dezvoltarea resurselor personale ale acestuia. Prin aceasta se urmarește ca el să ajungă la o adaptare mai eficientă, la obținerea independenței, autonomiei și maturității psihice.

Să nu uităm așa cum, corpul fizic are uneori nevoie de medicamente, sufletul are întotdeuna nevoie de înțelegere și iubire!

Dezvoltare personală

Dezvoltarea personală și emoțională reprezintă una dintre componentele esențiale ale adaptării. Ea este necesară pentru menținerea stării de sănatate fizică, emoțională, mentală și influențează dezvoltarea și menținerea relațiilor sociale.

Dezvoltarea personală înseamnă a munci cu tine însuți, a te dezvolta pe tine, a te crește   într-un mod armonios, a fi în echilibru cu: ”A Avea”, ”A Face”, ”A Fi”.

Să îți oferi timp pentru fiecare dintre cei trei A, cum ar fi:

-          A avea timp, bani, resurse și tot ce îți este necesar pentru a-ți împlini visele,

-          A face ceva concret (a acționa în sensul dorit) pentru a-ți împlini visele

-          A fi îl aduci în manifestare atunci când îți oferi timp pentru activitățile care te încarcă pozitiv (plimbări în aer liber, meditatie, mindfulness, rugaciune, meditatie, practicarea recunoștintei, etc), acele activități ce îți dau energie, puterea de a te bucura de lucrurile simple, echilibru, te ajută să îți descoperi propria lume interioară, orice altceva îți aduce bucurie și liniște în suflet.

PROGRAM CABINET DE CONSILIERE PSIHOLOGICA

Luni-10.00-14.00

Miercuri-13.00-15.00

Joi-12.00-16.00

Corpul B, sala B 17

Pentru pentru programări şi alte informaţii: 0725543250, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Universitatea Danubius Galati | Romania