Noutăţi

BUNA ADMINISTRARE. PRINCIPII SI BUNE PRACTICI

AFIS DISSED

Centrul de Cercetări privind Dinamica Socio-Economică în Dezvoltarea Durabilă (DiSEDD) și Universitatea „Danubius” din Galați vă invită joi, 4 mai 2017, ora 14.00 în Sala Senatului să participați la Masa rotundă cu tema „Buna administrare. Principii și bune practici”.

Evenimentul va aduce in centrul dezbaterilor aspecte deosebit de interesante referitoare la:   dreptul la bună administrare, transparența decizională în administrația publică, eficiență și eficacitate în administrația publică și calitatea serviciilor publice.

La aceasta masa rotunda vor fi prezenti  practicieni, personalități ale vieții publice și cercetători din mediul academic, fiind ocazia perfecta de a fi prezentate  preocupările comune in materia bunei administrari a comunitatii si, eventual, pentru a se contura idei de transpunere a acestor preocupari în proiecte de cercetare și dezvoltare.

Keyspeakeri: Prof.univ.dr. Vasilica Negruț, Prof.univ.dr. Jana Maftei, Conf.univ.dr. Gabriela Marchis, Prof.univ.dr Doinita Ariton.

 

Intrarea este libera!

 

Pentru detalii, contactati: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Lect.univ.dr. Mădălina Bălău - Director executiv interimar al Centrului de Cercetare DiSEDD

 

Purtator de cuvant - Universitatea "Danubius",

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

 

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus