Noutăţi

BUNA ADMINISTRARE. IDEI ACADEMICE PENTRU SOLUȚII PRACTICE

diised1 copyIeri, 4. 05. 2017, în Sala Senatului Universității ”Danubius”, masa rotundă cu tema: Buna administrare. Principii și bune practici, a reunit idei și intervenții extraordinare din partea publicului prezent la acest eveniment organizat de către Centrul de Cercetare DISEDD din cadrul Universității ”Danubius”.

Moderatorul acestui eveniment, doamna Prof. univ. dr. Doinița ARITON, a prezentat, în deschiderea evenimentului, istoricul acestui centru de cercetare, lansând invitația tuturor celor interesați de a se integra acestui ”mediu pentru nonconformiști”, de a deveni membri ai acestei ”creșe pentru viitoarele abordări științifice”.

DIISED2 TREIDreptul la bună administrare, transparența decizională, eficiență și eficacitate în administrația publică și calitatea serviciilor publice au fost subiectele-cheie abordate, atât din perspectiva situației existente în România cât și din perspectiva legislativă și politică a altor state, de către speakerii acestui eveniment, respectiv: Prof. univ. dr. Vasilica NEGRUȚ, Prof. univ. dr. Jana MAFTEI și Conf. univ. dr. Gabriela MARCHIS.

Rectorul Universității ”Danubius”, Conf. univ. dr. Andy PUȘCĂ, a salutat inițiativa doamnei Director al Centrului de Cercetare DISEDD, Lect. univ. dr. Mădălina BĂLĂU, de a lansa această nouă rundă de întâlniri care facilitează confruntarea teoriei cu practica și care dă posibilitatea oamenilor dedicați studiului, cercetători, profesori, studenți de a intercaționa cu realitatea astfel cum este relatată de către specialiștii din practica diferitelor domenii.

DIISED3SALA

Organizatorii mulțumesc reprezentanților instituțiilor publice gălățene care au răspuns invitației de a participa la dezbaterile ocazionate de masa rotundă cu tema Buna administrare. Principii și bune practici.

 

Purtator de cuvant - Universitatea "Danubius",

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus